طرز تهیه نان چرب ( مخصوص شوشتر )

نان چرب

مواد لازم:

گوشت پیاز

نخود درشت لپه شده زرد چوبه

خلال بادام هل

کشمش پلویی دارچین

زعفران

طرز تهیه:

بهتر است از گوشتی استفاده گردد که مقدار چربی کمتری داشته باشد. پس از قطعه کردن گوشت مثل بقیه خورش ها، گوشت را با مقدار کمی روغن و پیاز تفت داده، به آن آب و نخود لپه شده و خلال بادام را اضافه نمایید و صبر کرده تا خورش پخته گردد، به آن زعفران و هل دم کشیده شده را اضافه نمایید تا با طعم و مزه دار گردد. پس از چند دقیقه خاموش کرده تا روغن حاصل شده بر روی خورش کامل بالا بیاید . بعد نان تافتون تنوری را به روغن و آب خورش آغشته می کنید تا خورش مورد نظر نمچین گردد. حال کشمش را با پیاز کمی تفت داده و دارچین را به آن اضافه نموده و هنگامی که خورش نمچین شده را در بشقاب تو گود برای سرو آماده می کنید . به صورت تزئین با خلال بادام خام آماده سرو می نمایید.

معمولا این غذا را خانواده عروس برای ظهر جشن عروسی برای خانه داماد آماده می کنند و غذای ظهر عروسی داماد می باشد.

شما میتوانید در سفر خود به شوشتر ضمن بازدید از آثار تاریخی و سفره خانه پردیس مستوفی از این غذا استفاده کنید.
منبع : پایگاه اطلاعات گردشگری شوشتر

 
/ 0 نظر / 606 بازدید